Categorie├źn
Zoeken
Aanmelden Nieuwsbrief
Aanmelden

Download algemene voorwaarden

Algemeen:
Op al mijn leveringen zijn de volgende voorwaarden van toepassing. Met het plaatsen van een bestelling stem je in met mijn algemene voorwaarden.

Bestellen:
Na een bestelling ontvang je een bevestiging per email met een overzicht van je bestelling en de totale kosten. Je bestelling wordt verwerkt zodra de betaling bij mij binnen is.

Prijzen:
Alle prijzen zijn vermeld in euro`s inclusief BTW. Voor alle artikelen geldt 21 % BTW, met uitzondering van de boeken, waarover 6 % BTW wordt gerekend.

Betaling en levering:
Levering geschied wanneer de betaling binnen is. Afhankelijk van de banken kan dit 1 tot 3 dagen duren. Als een betaling niet binnen 14 dagen ontvangen is, vervalt de bestelling. Als je kiest voor betalen bij afhalen, dien je het volledige bedrag te voldoen al je je produkten ophaalt.

Verzendkosten:
Verzendkosten zijn afhankelijk van het land waarin je woont, de grootte van de artikelen en of het brievenbuspost of een pakket wordt. De tarieven zijn op basis van TNT post. Verzendkosten kunnen  worden aangepast.
Bij een bestelling vanaf € 75,00 wordt je bestelling in Nederland GRATIS verzonden.
Woon je buiten Nederland (binnen europa) dan wordt je bestelling vanaf € 90,00 GRATIS verzonden.

Levertijd:
Wanneer je bestelling is betaald, wordt deze meteen door mij verwerkt. De bestellingen worden binnen èèn werkdag verzonden.  Wanneer een artikel niet op voorraad is en/of een korte levertijd niet haalbaar is, dan neem ik contact met je op. Je adresgegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet doorgegeven aan derden.

Ruilen/retour:
Bestelde artikelen neem ik niet retour. Echter mocht er bij aflevering iets aan je bestelling mankeren of ontbreken, neem dan contact met mij op. Ik zal dan proberen het op te lossen.

Aansprakelijkheid:
De Quiltkoffer is niet aansprakelijk voor tekstfouten, prijswijzigingen en typefouten. Schade of verlies tijdens het transport is voor risico van de koper. Ik zal je bestelling met zorg behandelen en verpakken.